de jaarlijkse bierproeverij in het sint jorishof

de jaarlijkse bierproeverij in het sint jorishof

De ruimte was weer door diverse leden mooi versierd en verlicht. Om 14 uur stond de koffie met een sneetje krentenbrood klaar voor de gasten. Henk Kappen opende de middag officieel met een kort welkomstwoordje waarna het eerste blonde biertje werd geschonken met kaasblokjes erbij. In totaal werden er 5 verschillende biertjes geschonken, waarbij het alcohol gehalte steeg zowel in het glas (van 4 tot 10%)  als in de diverse hoofden (niet nader gemeten…..).

De Dekenschrijver en Rentmeester namen tijdens deze proeverij even het woord om Henk Kappen, Will van Casteren en hun beider echtgenotes namens alle leden van de Gilde weer eens hartelijk te danken voor hun vele inzet en uren achter de bar en het verzorgen en onderhouden van het St Jorishof.